ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η παιδοψυχολογική υποστήριξη, η συμβουλευτική γονέων και εφήβων –όπως άλλωστε και η ατομική ψυχοθεραπεία και η θεραπεία ζεύγους- διέπονται από τις αρχές της αυθεντικότητας, της ενσυναίσθησης και (ειδικά για ένα παιδί) την αποδοχή άνευ όρων. Αυτές είναι οι τρεις θεραπευτικές συνθήκες που ως ψυχολόγος – οικογενειακός σύμβουλος θεωρώ αναγκαίες για τη δημιουργία ενός κλίματος ασφαλείας και εμπιστοσύνης στις ψυχολογικές συνεδρίες, απαραίτητες για τη θετική έκβαση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη Εφήβων

Συμβουλευτική Γονέων

Ψυχολογική Υποστήριξη Παιδιού & Οικογένειας

Συνεδρίες μέσω Skype


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και το κόστος ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€. Όσον αφορά τη συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες. Για τη διαθεσιμότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Κέντρου, στο 210.66.19.177 για το γραφείο της Αγ. Παρασκευής και στο 210.57.70.353 για το γραφείο του Περιστερίου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Σπούδασα Ψυχολογία με κατεύθυνση την Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία Εφήβων και Ενηλίκων. Αποφοίτησα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην συνέχεια από το Κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση (Κ.Ε.Π.Π & Strathclyde University, U.K).

Παράλληλα απέκτησα κατάρτιση σε επιμέρους κατευθύνσεις της ψυχολογίας:

 • Ψυχοθεραπεία Εφήβων, Ψυχιατρικό Τμήμα Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών
 • Ανακουφιστική φροντίδα παιδιών με απειλητική για την ζωή ασθένεια, “Μέριμνα”
 • Συμβουλευτική – Ομάδες Γονέων, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Σχολών Γονέων
 • Συμβουλευτική Γάμου & Θεραπεία Ζεύγους, Κέντρο Συστημικής Θεραπείας

Η επαγγελματική μου διαδρομή περιλαμβάνει τις εξής συνεργασίες:

 • Ειδικό Παιδαγωγικό Κέντρο “Αργώ”, στον Πειραιά (2003-2004)
 • Νοσοκομείο παίδων “Αγία Σοφία”, όπου διαδοχικά εργάστηκα στα παρακάτω τμήματα:
  • 2005 – 2006: Ογκολογικό Τμήμα (Κ.Ε.Θ.), Ά Παιδιατρικής Κλινικής
  • 2006 – 2007: Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελών των Οστών (Μ.Μ.Μ.Ο.)
  • 2007 – 2009: Κέντρο Πρόληψης και Υγείας Εφήβων, Α’ Παιδιατρικής Κλινικής
 • Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνων (2010-2012)
 • Παράλληλα από το 2004 έως και σήμερα συνεργάζομαι με Δήμους και Σχολεία κυρίως της Ανατολικής Αττικής ως Συντονιστής Ομάδων Γονέων
 • Από το 2005 άσκηση ιδιωτικού επαγγέλματος ως Ψυχολόγος,

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177 – 210.57.70.353

Αγία Παρασκευή (τηλ. 210.66.19.177)

Θα βρείτε το χώρο μας στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 79. Στο σημείο αυτό εξυπηρετούνται οι περιοχές: Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Γέρακα και Παλλήνη μέσω της Λ. Μαραθώνος, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί και Μαρκόπουλο μέσω της Λ. Λαυρίου, καθώς επίσης και Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου και Ψυχικό μέσω της Λ. Μεσογείων. Εύκολη πρόσβαση και για τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας από την Αττική Οδό (έξοδοι 14&15 και Υ4&Υ6).

Περιστέρι (τηλ. 210.57.70.353 )

Θα βρείτε το γραφείο μας στο κέντρο του Περιστερίου, κοντά στην Πλατεία Δημοκρατίας (Ευαγγελίστρια). Το συγκεκριμένο σημείο εξυπηρετεί τις περιοχές της Δυτικής Αττικής: Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιους Ανάργυρους καθώς και την Αθήνα (Κέντρο, Κολωνός, Κολοκυνθού, Σεπόλια, Ακαδημία Πλάτωνος…)

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ