ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ως ψυχολόγος και σύμβουλος οικογένειας αντιλαμβάνομαι ότι η οικογενειακή συμβουλευτική – όπως άλλωστε και η ατομική ψυχοθεραπεία – έχει σαν στόχο να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας (γονείς, τα παιδιά και τους εφήβους) να βρει διέξοδο στα προβλήματα που τον απασχολούν. Είτε μικρό παιδί, είτε έφηβος, μικροί και μεγάλοι, όλοι μας, έχουμε ανάγκη μερικές φορές να μας στηρίζουν με κατανόηση και ειλικρινή φροντίδα για να προχωρήσουμε τη ζωή μας ξεπερνώντας τα εμπόδια . Να εξελιχθούμε στη ζωή με ένα θετικό πρόσημο, εξελίσσοντας τόσο τον εαυτό μας όσο και αυτούς που αγαπάμε.

Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη Εφήβων

Συμβουλευτική Γονέων

Ψυχολογική Υποστήριξη Παιδιού & Οικογένειας

Συνεδρίες μέσω Skype


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η χρέωση ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€, ανάλογα με την συχνότητα των συναντήσεων και το είδος της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσετε (ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων ή εφήβων). Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και η συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Σπούδασα Ψυχολογίας (Bsc) στο Keel University, Μ.Βρετανία και στη συνέχεια απέκτησα Μεταπτυχιακό τίτλο στην Εγκληματολογία (Μa), επίσης στο keel University, Μ.Βρετανία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκα στην Οικογενειακή – Συστημική Θεραπεία, στο Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ. (Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης).

Επαγγελματική Διαδρομή

  • Από το 2002 έως το 2011 συνεργάστηκα με το Κε.Θ.Ε.Α. (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων). Ειδικότερα:
    • Κέντρο Ενημέρωσης: 2002-2003
    • Κοινότητα Απεξάρτησης: 2003-2006
    • Κέντρο Οικογένειας: 2006-2011
  • Παράλληλα από το 2007 συνεργάζομαι ως Επιστημονικός Σύμβουλος στο Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης επαφή σε θέματα γάμου και οικογένειας
  • Από το 2008, Συντονίζω Ομάδες Συμβουλευτικής Γονέων σε συνεργασία με Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία

Παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177 – 210.57.70.353

Αγία Παρασκευή (τηλ. 210.66.19.177)

Θα βρείτε το χώρο μας στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 79. Στο σημείο αυτό εξυπηρετούνται οι περιοχές: Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Γέρακα και Παλλήνη μέσω της Λ. Μαραθώνος, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί και Μαρκόπουλο μέσω της Λ. Λαυρίου, καθώς επίσης και Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου και Ψυχικό μέσω της Λ. Μεσογείων. Εύκολη πρόσβαση και για τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας από την Αττική Οδό (έξοδοι 14&15 και Υ4&Υ6).

Περιστέρι (τηλ. 210.57.70.353 )

Θα βρείτε το γραφείο μας στο κέντρο του Περιστερίου, κοντά στην Πλατεία Δημοκρατίας (Ευαγγελίστρια). Το συγκεκριμένο σημείο εξυπηρετεί τις περιοχές της Δυτικής Αττικής: Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιους Ανάργυρους καθώς και την Αθήνα (Κέντρο, Κολωνός, Κολοκυνθού, Σεπόλια, Ακαδημία Πλάτωνος…)

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ