Υπηρεσίες

Αν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού με παιδοψυχολόγο, σύμβουλο γάμου ή ψυχολόγο, ενημερωθείτε παρακάτω αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα γραφεία μας στην Αγία Παρασκευή και στο Περιστέρι ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210.66.19.177.

 


Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη Εφήβων

Δυσκολίες στην οικογένεια, την επικοινωνία, την προσαρμογή -γονείς, συμμαθητές, συνομήλικοι/παρέα-, δυσκολίες στο σχολείο -μαθήματα, διαγωγή, κοινωνικοποίηση-, επαγγελματικός προσανατολισμός, θέματα εξαρτήσεων, θέματα που αφορούν την “ταυτότητα” του εφήβου.

Περισσότερα →


 

Παιδοψυχολογική Υποστήριξη

Θέματα προσαρμογής και συμπεριφοράς στο οικογενειακό-σχολικό περιβάλλον, συναισθηματικές και ψυχοκινητικές δυσκολίες - φόβοι, υπερκινητικότητα, ανώριμη συμπεριφορά, δυσπροσαρμοστικότητα, ενούρηση, προβλήματα στις σχέσεις με αδέρφια, φίλους κλπ.

Περισσότερα →


 

Συμβουλευτική Γονέων & Οικογένειας

Θέματα διαπαιδαγώγησης, προσαρμογής και επικοινωνίας, σχέσεις μεταξύ των μελών -όρια, εμπιστοσύνη, κατανόηση-, θέματα μονογονεϊκής οικογένειας, διαχείρηση κρίσεων - εφηβεία, διαζύγιο, πένθος, απώλεια, αλλαγή περιβάλλοντος.

Περισσότερα →

 


 

Συνεδρίες μέσω Skype

Διαδυκτιακές συνεδρίες μέσω skype. Η δυνατότητα αυτή απευθύνεται σε άτομα & οικογένειες που ζουν στην επαρχία ή στο εξωτερικό.

Περισσότερα →


 

Ψυχοπαιδαγωγικές Υπηρεσίες

Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης ”Επαφή” από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συνεργάζεται με Σχολεία, Δήμους και Φροντιστήρια και διοργανώνει Επιμορφωτικά Σεμινάρια, Ομάδες και Βιωματικά Εργαστήρια, τόσο στο χώρο μας, όσο και στο χώρο των συνεργαζόμενων φορέων.

Περισσότερα →

 

Comments are closed.