“Επαφή” Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη

Πληροφορίες / Ραντεβού : 210.66.19.177 – 210.57.70.353

 

α) Λ. Μαραθώνος 79, Σταυρός Αγίας Παρασκευής

Πρόσβαση με Ι.Χ.

Το Συμβουλευτικό και Ψυχολογικό Κέντρο βρίσκεται αμέσως μετά το Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Θα μας βρείτε επί της Λ. Μαραθώνος, αρ. 79, στο πρώτο φανάρι μετά το Σταυρό έναντι του Ιερού Ναού “Παναγίτσας”.

Από την Αττική οδό βγαίνετε στην έξοδο 15 (Λ. Μεσογείων / Λ. Μαραθώνος) και στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Επίσης από την περιφερειακή Υμηττού βγαίνετε στην έξοδο Υ6 (Γλυκά Νερά) ή Υ4 (Αγ. Παρασκευή).

Parking:

Αν έρχεστε με Ι.Χ. υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου (είσοδος γραφείου, αρ 1) αλλά και στενά πέριξ αυτής.

Πρόσβαση με Λεωφορεία:

Εξυπηρετούν οι γραμμές Α5 από Ακαδημίας (κέντρο), 303, 304, 315, 316 από τον σταθμό του Μετρό στο Νομισματοκοπείο και την πλατεία Αγίας Παρασκευής, καθώς και 319, 321 από το σταθμό του Μετρό στην Δουκίσσης Πλακεντίας και το 315 από το σταθμό του Μετρό στην Παλλήνη: κατεβαίνετε στη στάση «Παναγίτσα» επί της Λ. Μαραθώνος, 20μ. από το γραφείο.

β) Λ. Παν. Τσαλδάρη & Σαρανταπόρου, Περιστέρι

Πρόσβαση με Ι.Χ.

Στο Περιστέρι το γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (πλ. Δημοκρατίας – Ευαγγελίστρια), στη διασταύρωση των Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη και Σαρανταπόρου, δίπλα στο εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ και τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Περιστερίου. Είσοδος από Αγίου Βασιλείου 1, α. όροφος. Η πρόσβαση είναι εύκολη με I.X από τις Λεωφόρους Π. Τσαλδάρη, Σαρανταπόρου, Λένορμαν και Θηβών.

Πρόσβαση με Μετρό & Λεωφορεία:

Με το Μετρό θα μας βρείτε σε 200μ. -σε ίση απόσταση- από τους σταθμούς «Περιστέρι» και «Ανθούπολη» (Μετρό Γραμμή 2, Ανθούπολη – Ελληνικό). Επίσης το σημείο εξυπηρετούν οι λεωφορειακές γραμμές: 748 (Χρυσούπολη-Ανθούπολη), 891 (Αιγάλεω-Περιστέρι), 892 (Χαϊδάρι-Περιστέρι-Αγ. Ανάργυροι) και Α13 (Ομόνοια-Κηπούπολη) καθώς και οι γραμμές τρόλεϊ: 12 (Ζάππειο-Αγ. Ιερόθεος), 24 (Πετρούπολη-Ίλιον-Αγ. Αντώνιος), 25 (Αγ. Αντώνιος-Ίλιον-Καματερό), κατεβαίνετε στην στάση «Ταχυδρομείο» επί της Π. Τσαλδάρη, 30μ από το γραφείο…