ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ…

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή” αποτελείται από έμπειρους ψυχολόγους-παιδοψυχολόγους, που μπορούν να σας παρέχουν στήριξη και βοήθεια στα θέματα που σας απασχολούν (προσωπικά θέματα, προβλήματα στις σχέσεις, οικογενειακά ζητήματα κτλ), με κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά βιογραφικά για τον καθένα μας, καθώς και λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά, καθημερινές 9.00 – 21.00 στο 210.66.19.177 για το γραφείο της Αγίας Παρασκευής και στο 210.57.70.353 για το γραφείο του Περιστερίου.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Η χρέωση ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€, ανάλογα με την συχνότητα των συναντήσεων και το είδος της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσετε (ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων ή εφήβων). Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και η συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες.


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Γραφείο Αγίας Παρασκευής τηλ. 210 6619177

Το γραφείο μας βρίσκεται στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Οι γύρω περιοχές που εξυπηρετούνται είναι: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό, γενικότερα τα Βόρεια Προάστια (Βριλήσσια, Μελίσσια, Μαρούσι…) καθώς επίσης και η Ανατολική Αττική (Γέρακας, Παλλήνη, Γλυκά Νερά…). Εύκολη πρόσβαση και από την Αττική Οδό. Δείτε που βρισκόμαστε στον χάρτη εδώ.

Γραφείο Περιστερίου τηλ. 210 5770353

Το γραφείο μας στο Περιστέρι βρίσκεται στο κέντρο του πόλης, πολύ κοντά στους σταθμούς Μετρό “Περιστέρι” & “Ανθούπολη”. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται είναι: Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι καθώς και Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Νίκαια, Κορυδαλλός και γενικότερα τα Δυτικά Προάστια, όπως επίσης και περιοχές του δήμου Αθηναίων: Κέντρο, Κολωνός, Σεπόλια, Κολοκυνθού και Ακαδημία Πλάτωνος. Δείτε που βρισκόμαστε στον χάρτη εδώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΗΝΤΑΡΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΡΑΝΙΑ ΛΕΜΟΝΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΓΛΑΪΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΛΙΔΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΑΝΤΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ