• Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη Εφήβων

  Δυσκολίες στην οικογένεια, την επικοινωνία, την προσαρμογή -γονείς, συμμαθητές, συνομήλικοι/παρέα-, δυσκολίες στο σχολείο -μαθήματα, διαγωγή, κοινωνικοποίηση-, επαγγελματικός προσανατολισμός, θέματα εξαρτήσεων, θέματα που αφορούν την “ταυτότητα” του εφήβου.

 • Παιδοψυχολογική Υποστήριξη & Θεραπεία

  Θέματα προσαρμογής και συμπεριφοράς στο οικογενειακό-σχολικό περιβάλλον, συναισθηματικές και ψυχοκινητικές δυσκολίες – φόβοι, υπερκινητικότητα, ανώριμη συμπεριφορά, δυσπροσαρμοστικότητα, ενούρηση, προβλήματα στις σχέσεις με αδέρφια, φίλους κλπ.

 • Συμβουλευτική Γονέων & Οικογένειας

  Θέματα διαπαιδαγώγησης, προσαρμογής και επικοινωνίας, σχέσεις μεταξύ των μελών -όρια, εμπιστοσύνη, κατανόηση-, θέματα μονογονεϊκής οικογένειας, διαχείρηση κρίσεων – εφηβεία, διαζύγιο, πένθος, απώλεια, αλλαγή περιβάλλοντος.

 • Ομάδες Γονέων

  Θέματα, ερωτήματα και προβληματισμοί των γονέων, όπως τα βιώνει ο καθένας μέσα στο δικό του οικογενειακό περιβάλλον – με συζήτηση και εργασίες, προτάσεις, ιδέες και απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της ομάδας, στο πλαίσιο του γονεϊκού τους ρόλου.

 • Online Συμβουλευτική

  Διαδυκτιακές συνεδρίες μέσω skype. Η δυνατότητα αυτή απευθύνεται σε άτομα & οικογένειες που ζουν στην επαρχία ή στο εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες: 210 6619177.

Τελευταία Άρθρα

Βιβλιογραφία

Ο χώρος μας

Θα βρείτε το Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης επαφή, στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής αμέσως μετά την γέφυρα του Σταυρού.

Η εύκολη πρόσβαση μεσω των λεωφόρων Μεσογείων και Κλεισθένους καθώς και μέσω της Αττικής Οδού (έξοδοι Ε15, Υ4 και Υ6) εξυπηρετεί την περιοχή των βορείων προαστίων: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Ψυχικό, καθώς και Μελίσσια, Βριλήσσια, Πεντέλη, Μαρούσι και Κηφισιά.

Επίσης μέσω των λεωφόρων Μαραθώνος, Λαυρίου και Αρτέμιδος-Σπάτων διευκολύνεται η πρόσβαση των περιοχών της Ανατολικής Αττικής: Γέρακας, Παλλήνη, Γλυκά Νερά καθώς και οι όμοροι δήμοι, Ραφήνα - Πικέρμι, Σπάτα - Αρτέμιδα (Άρτεμις), Νέα Μάκρη - Μαραθώνα, Παιανία - Κορωπί - Κερατέα και Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη.