Πρόσβαση

Ο χώρος του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης επαφή βρίσκεται στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Θα μας βρείτε στην διεύθυνση Λ. Μαραθώνος, 79 & Κοιμ. Θεοτόκου 1.

Η πρόσβαση με Ι.Χ. διευκολύνεται από τις Λεωφόρους Μεσογείων, Μαραθώνος, Λαυρίου και Κλεισθένους και απ’ την Αττική Οδό (έξοδοι Ε15, Υ4 και Υ6)

Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης στην είσοδο του γραφείου, στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου, αρ 1 , αλλά και στενά πέριξ αυτής.

 

Επίσης 20 μέτρα από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης κάνουν στάση οι λεωφορειακές γραμμές:

  • Α5 από Ακαδημίας (κέντρο)
  • 303, 304, 315, 316 από τον σταθμό του Μετρό στο Νομισματοκοπείο και την πλατεία Αγίας Παρασκευής
  • 319, 321 από το σταθμό του Μετρό στην Δουκίσσης Πλακεντίας
  • 315 από το σταθμό του Μετρό στην Παλλήνη (κατεβαίνετε στη στάση «Παναγίτσα» επί της Λ. Μαραθώνος, μπροστά από τον Ι. Ναό)

Βιβλιογραφία

Ο χώρος μας

Θα βρείτε το Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης επαφή, στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής αμέσως μετά την γέφυρα του Σταυρού.

Η εύκολη πρόσβαση μεσω των λεωφόρων Μεσογείων και Κλεισθένους καθώς και μέσω της Αττικής Οδού (έξοδοι Ε15, Υ4 και Υ6) εξυπηρετεί την περιοχή των βορείων προαστίων: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Ψυχικό, καθώς και Μελίσσια, Βριλήσσια, Πεντέλη, Μαρούσι και Κηφισιά.

Επίσης μέσω των λεωφόρων Μαραθώνος, Λαυρίου και Αρτέμιδος-Σπάτων διευκολύνεται η πρόσβαση των περιοχών της Ανατολικής Αττικής: Γέρακας, Παλλήνη, Γλυκά Νερά καθώς και οι όμοροι δήμοι, Ραφήνα - Πικέρμι, Σπάτα - Αρτέμιδα (Άρτεμις), Νέα Μάκρη - Μαραθώνα, Παιανία - Κορωπί - Κερατέα και Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη.